Кримінал
Події
Здавав в оренду неіснуюче житло: поліція Синельниківщини викрила квартирного афериста

Здавав в оренду неіснуюче житло: поліція Синельниківщини викрила квартирного афериста

Фігурант розміщував оголошення про оренду квартири у соціальних мережах. Отримуючи передплату, переставав виходити на зв’язок з майбутніми квартирантами. Таким чином підозрюваний ошукав шість громадян.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Поліцейські встановили, що зловмисник в оголошенні вказував, що він нібито здає однокімнатну квартиру у м. Павлоград. Обов’язковою умовою оренди є 50% передплати. Після отримання грошей чоловік зникав. За аналогічною схемою фігурант «здавав» квартиру у м. Покровськ Донецької області.

Правоохоронці Синельниківського району затримали причетного до злочинів чоловіка. Ним виявився 34-річний житель м. Синельникове, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

За місцем мешкання фігуранта провели обшук та вилучили сім-картки, банківські картки, паперові згортки з психотропами та інші речові докази, що підтверджують злочинну діяльність чоловіка.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте також:

Із 1 квітня у Дніпрі збільшено дозволену швидкість руху транспортних засобів на деяких ділянках доріг;

Не впоралась із керуванням та злетіла в кювет: у Кам’янському районі співробітники ДСНС деблокували жінку з пошкодженого автомобіля;

Вчиняли тяжкі злочини проти власності: у Запоріжжі припинено діяльність злочинної організації

2024-04-01 18:30:00
true
Відео Дня









Архів Новин