Події
Збував наркотики на території Синельниківщини: поліція затримала 41-річного підозрюваного

Збував наркотики на території Синельниківщини: поліція затримала 41-річного підозрюваного

Близько двох кілограмів канабісу, рослини конопель, сліп-пакети та паперові згортки з психотропами, електронні ваги та інші докази злочинної діяльності виявили правоохоронці під час обшуків у домоволодіннях чоловіка. 

Окрім цього, в одному із будинків поліцейські викрили міні-ферму з вирощування наркотичних рослин конопель. Приміщення 41-річний наркоаграрій обладнав лампами обігріву, вентиляторами та системою полива, аби вирощувати рослини коноплі в штучних умовах.  

Вилучені речовини поліцейські направили на проведення експертизи, згідно висновку вони є особливо небезпечними наркотичними засобами.  

Санкціоновані судом обшуки у с. Воронове на Синельниківщині правоохоронці Синельниківського районного управління поліції проводили 24 лютого, в рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 309 Кримінального кодексу України. 

На підстав зібраних доказів, слідчим за погодженням з Синельниківською окружною прокуратурою фігуранту оголошено підозру за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. 

Слідство триває, правоохоронці встановлюють всіх осіб, причетних до злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Вирвав сумку у перехожої та втік: поліцейські Дніпра затримали грабіжника;

На полях Дніпропетровщини продовжують збирати уламки нерозірваних російських ракет;

У Марганці молодик на викраденому авто потрапив у ДТП.

2024-03-29 09:30:00
true
Відео Дня









Архів Новин