Життя
Події
У Синельниковому відкрили виставку, присвячену незламності українських регіонів

У Синельниковому відкрили виставку, присвячену незламності українських регіонів

 

У Синельниківській РВА відкрили виставку, присвячену Містам Героїв. Тут зібрано світлини незламних мешканців різних куточків України, а також  малюнки і поробки дітей загиблих захисників. 

«Ми презентували фото українських міст, які зазнали наслідків російської агресії. Але попри всі жахи продемонстрували спротив і незламність. Людей, які щодня борються за свободу і наближають Перемогу. Кожне наше місто – Місто Героїв», – зазначила начальниця Синельниківської РВА Світлана Назарчук.

В експозиції представлено більш ніж 15 постерів. Це міста і села північних регіонів, які одними із перших прийняли на себе удари війни: Ірпінь, Буча, Мощун, Бородянка, Гостомель, Чернігів, Тростянець, Охтирка, Суми. На знімках також є Херсон, Харків, Нікополь, які постійно потерпають від ворожих обстрілів.

Малюнки та поробки малечі з Синельниківського району займають  окреме місце у експозиції. Це здебільшого, діти загиблих воїнів. Вони зобразили, як бачать світле майбутнє України. Попри війну і жахливу втрату вони вірять у Перемогу.

 Виставка працюватиме протягом тижня.

Читайте також: 

У Кривому Розі покарають прихильника комунізму;

Запорізькі рятувальники ліквідували наслідки ворожого обстрілу.

 

2023-03-31 15:30:00
true
Відео Дня









Архів Новин