Кримінал
Події
У Синельниківському районі судитимуть наркоугруповання, яке займалось вирощуванням та збутом канабісу

У Синельниківському районі судитимуть наркоугруповання, яке займалось вирощуванням та збутом канабісу

Шестеро місцевих мешканців налагодили незаконну схему одержання прибутку від обігу наркотиків на території Дніпропетровської області.

Про це повідомили у пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури.

Встановлено, що зловмисники вирощували коноплі на території власних домоволодінь. У подальшому рослини переробляли на наркосировину та фасували для реалізації у паперові згортки. Канабіс збували клієнтам методом «із рук в руки», приймаючи оплату на банківські картки та готівкою.

Протиправна діяльність обвинувачених припинена у червні 2023 року.

Під час проведення 26 обшуків за місцями проживання фігурантів вилучено майже 7000 рослин конопель, насіння, 8,5 кг канабісу, обладнання для фасування, патрони, гранати, зброю, мобільні телефони, грошові кошти, автомобілі.

Орієнтовна вартість вилучених наркотиків за цінами «чорного ринку» становить майже 2,5 млн грн.

Прокурори Синельниківської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно групи осіб за фактами незаконного придбання, зберігання бойових припасів, вибухових речовин, вибухових пристроїв, незаконного виробництва, виготовлення, зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів та посіву, вирощування конопель з метою збуту (ч.1 ст. 263, ч. 2 ст. 307, ч. 1, 2 ст. 309, ч. 1, 2 ст. 310 КК України).

Читайте також:

Розпочали службу в окупаційних правоохоронних органах Якимівки та Розівки: на Запоріжжі судитимуть ще п’ятьох поліцейських;

Спалахнув посеред двору: У Новомосковському районі згорів легковик;

Спортсменка з Дніпра Ярослава Магучіх стала чемпіонкою світу зі стрибків у висоту

2023-08-28 17:00:00
true
Відео Дня









Архів Новин