Економіка
Синельниківське депо обладнало поштовий вагон для «Укрзалізниці»

Синельниківське депо обладнало поштовий вагон для «Укрзалізниці»

«Укрзалізниця» обладнала ще три вагони для проєкту «Залізна пошта», збільшивши їх загальну кількість в обігу до 15. Ці вагони стануть на найбільш завантажені маршрути проєкту: між Києвом та Львовом і між Львовом та Дніпром.

Про це повідомила пресслужба УЗ.

Два із цих трьох вагонів переобладнані з рефрижераторів і зможуть перевозити кожен до 3 тис. відправлень за рейс. Третій вагон місткістю орієнтовно 2,1 тис. відправлень є модернізованим багажним вагоном. Усі роботи з переобладнання вагонів для перевезення пошти виконано на власних потужностях «Укрзалізниці»: два зроблено в Ковельському депо, ще один — у Синельниківському депо.

«Залізна пошта» доправляє і комерційні, і гуманітарні посилки. Починаючи з квітня поштові вагони Укрзалізниці здійснили понад 1,5 тис. рейсів, доправлено 3,7 млн. посилок.

Нагадаємо, поштові вагони поновили курсування у квітні 2022 року після 21-річної перерви. Харків, Львів, Дніпро, Київ, Одеса та Івано-Франківськ стали опорними пунктами логістики. Посилки доправляються між вокзалами саме цих 6 міст.

Читайте також: Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 16 вересня;

Серйозна ДТП з потерпілими під час комендантської години: подробиці;

Правоохоронці Дніпра виявили та вилучили 714 незаконно виловлених раків: подробиці;

У Павлограді правоохоронці викрили 64-річного колаборанта.

2022-09-16 12:00:00
true
Відео Дня









Архів Новин