Події
Кримінал
«Хотів показати цуценят»: на Дніпропетровщині затримали чоловіка, який заманив двох дівчат і намагався зв’язати

«Хотів показати цуценят»: на Дніпропетровщині затримали чоловіка, який заманив двох дівчат і намагався зв’язати

Днями, близько 19:50, у Синельниківському районі стався злочин. Чоловік запросив до себе в гості двох малолітніх дівчаток – 4 та 7 років. В оселі він став погрожувати побиттям і почав зав’язувати руки старшій дівчинці. 4-річна змогла втекти додому. Про це повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області.

Дівчинка все розповіла батькам, які кинулися на допомогу подружці доньки. Дитина перебувала у будинку нападника. На місце приїхали правоохоронці.

«Проведеними оперативними заходами поліцейські Синельниківського районного управління поліції затримали причетного до злочину. Ним виявився 37-річний чоловік, який три місяці назад звільнився з місця позбавлення волі. Засуджений він був за аналогічний злочин. 

Нападника затримали у порядку ст. 208 КПК України. Слідчим за погодженням із прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Невдовзі підозрюваному буде обрано запобіжний захід», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 6 жовтня;

У Дніпрі двоє підлітків викрали авто з приватного подвір'я: подробиці;

У Кам'янському шахрайки вкрали у пенсіонера 25 тис грн: він шукав собі житло;

2022-10-06 12:00:00
true
Відео Дня









Архів Новин