Події
Дякуючи військовим: В Синельниківському районі розшукали 8-річну дівчинку – з’явились подробиці

Дякуючи військовим: В Синельниківському районі розшукали 8-річну дівчинку – з’явились подробиці

В одному з сіл Синельниківського району (раніше Покровський район, Дніпропетровська обл.) 3 січня пропала 8-річна Анастасія Положенцева. Вона гостювала у родичів і зникла. Але в поліцію її родичі повідомили про зникнення дівчинки лише наступного дня.

Вчора, 4 січня, о 12:12 до відділення поліції №1 Синельниківського РУП ГУНП в Дніпропетровській області повідомили про зникнення дівчинки, яка мешкає по вул. Центральна в с. Отрішки (Синельниківській район, Дніпропетровська обл.).

Телефона при собі дівчинка не мала.

«Маленька дівчина, сором’язлива, могла просто загубитися в іншому селі. Нічого тут не знає, який транспорт є – теж не знає», - припускали волонтери, допомагаючи поліції в пошуках дитини.

«Дівчинка погано розмовляє», - такі подробиці про дитину лише змушували шукати її швидше, поки не сталося лихо…

Втім, вже близько 17:20 прийшла радісна звістка: дівчину знайшли, з нею все добре!

«Дякуємо військовим! Вони знали про пошуки дитини в тому селі, і побачили дівчинку на місцевості. Повідомили керівництву і доставили дитину до відділу поліції. Дівчинка здорова та неушкоджена», - розповіли подробиці пошуку волонтери.

Читайте також: Вказала місце під уламками, де були тіла загиблих: Службову собаку Дніпровської бригади Нацгвардії нагородили медаллю;

2023-01-05 14:00:00
true
Відео Дня









Архів Новин