Новини Дніпра та Області

Марганець
Війна в Україні
Назавжди — 21: захищаючи Україну загинув Владислав Шавкун з Дніпропетровської області
3 травня 2024 року, захищаючи свободу та незалежність України, під час виконання бойового завдання в населеному пункті Нововодяне, що на Луганщині, загинув 21-річний Владислав Шавкун.
Дніпро
Події
Навпроти ТРЦ «Neo Plaza» у Дніпрі зіткнулися трамвай та автівка: подробиці
Сьогодні вдень, 9 травня, на проспекті Науки, неподалік ТРЦ «Neo Plaza», у Дніпрі сталася ДТП. Там зіткнулися трамвай та Nisan.
Дніпро
Кримінал Події Війна в Україні
Закликав приєднатися до росії і виправдовував збройну агресію – повідомлено про підозру Youtube блогеру з Дніпропетровщини
За даними слідства, підозрюваний – адміністратор проросійської інтернет-спільноти у соцмережі, систематично розміщував публікації, у яких виправдовував збройну агресію рф проти України. Також чоловік заперечував присутність російських військових на території України у 2014 році.
Павлоград
Кримінал Події
У Павлограді судитимуть чоловіка за зґвалтування малолітньої падчерки та виготовлення дитячої порнографії
Встановлено, що раніше судимий мешканець Павлоградського району упродовж 8 місяців ґвалтував малолітню падчерку, коли дружини не було вдома. Обвинувачений залякував дитину та застосовував фізичну силу, аби вона не змогла чинити опір.
Кам'янське
Кримінал Події
Вирішив конфлікт за допомогою ножа: 32-річному жителю Кам`янського повідомили про підозру.
У вівторок, 7 травня, близько 19:00, на вулиці між знайомими виникла сутичка, в ході якої підозрюваний вдарив 41-річного чоловіка ножем у груди. Потерпілого з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.
Дніпро
Події
В стані наркотичного спʼяніння та без права керування авто: у Дніпра виявили порушника
Вчора вдень, 8 травня, на Запорізькому шосе у Дніпрі патрульні зафіксували порушення швидкісного режиму водієм BMW і подали вимогу про зупинку. Втім, кермувальник її проігнорував.
РЕПОРТЕР
Життя
В Україну йде антициклон Thomas: якою буде погода
Західний антициклон Thomas 9 травня визначатиме суху сонячну погоду на значній частині Європейського континенту включно з Україною. За даними від синоптикині Наталки Діденко, цього дня опадів не буде.
Дніпро
Події
У Дніпрі зіштовхнулись Mercedes та ВАЗ: є потерпілий
Сьогодні вранці, 9 травня, на вулиці Незламній у Дніпрі сталася аварія. Там зіштовхнулися ВАЗ та Mercedes. Інцидент трапився близько 9:00.
Кам'янське
Події
На Дніпропетровщині прокуратура повернула навчальному закладу землі вартістю понад 15 млн грн
Ювенальні прокурори Жовтоводської окружної прокуратури у судовому порядку домоглися повернення державі земель сільськогосподарського призначення вартістю понад 15 млн гривень.
РЕПОРТЕР
Події Війна в Україні
Не з’явився до ТЦК — штраф: Верховна Рада збільшила розміри стягнень для ухилянтів
Сьогодні, 9 травня, Верховна Рада у другому читанні підтримала законопроєкт №10379, який передбачає збільшення суми штрафів для чоловіків, що ухиляються від мобілізації. “За” проголосували 256 депутатів.